Chirurgie Plastică | Chirurgia Mâinii | Chirurgie Estetică | Injectologie | Dr. Lungoci Roxana

Enhanced You

by Dr. Lungoci Roxana

Ce trebuie să știm înainte de o consultație de Injectologie?

Prima consultație de Injectologie reprezintă primul contact cu medicul și pentru dumneavoastră și pentru mine, trebuie să fiți foarte exactă în legătură cu ce așteptări, dorințe și curiozități aveți legate intervenția pe care urmează să o efectuez pentru ca:

Întrebări

Orice curiozitate sau neclaritate aveți legată de cum acționează substanța injectată sau vă decurge procedura o vom lămuri împreună.

Așteptări

Așteptările trebuie să fie realiste, nu are rost să ne dorim buzele sau bărbia unei vedete îndrăgite atunci când forma feței și proporțiile structurilor dumneavoastră sunt diferite de ale ei, cel mai probabil chiar dacă am reproduce exact buzele Angelinei Jolie pe o față rotundă nu ar arăta deloc bine.

Rezultate

Ceea ce vă doriți să obțineți în urma injectării este de multe ori puțin diferit de realitate, pentru că toate rezultatele sunt dependente 100% de materialul cu care lucrăm și anume corpul dumneavoastră, din experiența mea este foarte importantă clarificarea acestui aspect deoarece orice substanță injectată doar augmentează ceea ce avem deja.

Proceduri Injectologie

Cosmetologist with a prick. Woman with cosmetologist. Lady in a beauty studio.

Acidul Hialuronic

Augmentarea buzelor, nasului, pometilor, barbiei, santurilor nazogeniene su marionete sau corectarea cearcanelor, toate pot fi realizate cu ajutorul AH.

Portrait of beautiful young woman getting botox cosmetic injection in her face.

Toxina Botulinica

Estomparea ridurilor de la nivelul etajului superior si inferior al fetei, ridicarea colturilor buzelor sau a varfului nasului, toate pot fi realizate cu ajutorul Toxinei Botulinice.

pb-serum

PB Serum

Enzime lipolitice si fibrinolitice ce pot trata gusa inestetica, celulita, pielea flasca de pe abdomen si intr-o maniera mai mica cicatricile retractile

Radiesse

Hidroxiapatita de calciu poate fi injectata deasupra osului ca un implant pentru augmentarea pometilor/ mandibulei sau diluata poate imbunatati textura pielii.

fire-lifting

Fire de Lifting

Pe langa efectul de lifting au si efect de stimulare a colagenului si strangere a tegumentului sub care sunt implantate firele PDO.